Tähän kysymykseen ei voi antaa yhtä oikeaa vastausta. Palvelun valinta riippuu siitä, millaista seuraa toivoo löytävänsä, mitkä ovat seuranhakijan omat kiinnostuksen kohteet, sekä minkä ikäinen seuranhakija on. Yleensä suuremmista palveluista on helppo löytää hyvinkin erilaista seuraa. Seikkailuseuraa ja lyhyempiaikaista deittailua sen sijaan kannattaa hakea siihen erikoistuneilta sivuilta. Erittäin hyviä vinkkejä seuranhakupalvelun valinnasta löytyy seuranhaku -sivustolta.

Useimmat palvelut ovat maksullisia, mutta osaa toiminnoista voi yleensä kokeilla ilmaisen rekisteröinnin jälkeen. Seuranhaku kannattaakin aloittaa sillä, että rekisteröityy muutamaan eri palveluun, ja käyttää hieman aikaa muiden profiilien selailuun. Kun olet löytänyt sivuston, jolla on useita mielenkiintoisia profiileja, kannattaa liittyä kyseiseen palveluun. Täysjäsenenä pääset lähettämään ja vastaanottamaan viestejä muilta käyttäjiltä.

Kannattaa ottaa heti yhteyttä mielenkiintoisiin profiileihin, sillä kiinnostavimmat käyttäjät eivät välttämättä kovin kauaa joudu seuraa etsimään. Nopeus on nettideittailussa valttia. Parhaimpaan tulokseen pääsee yleensä niin, että valitsee puoli tusinaa mielenkiintoista käyttäjää, ja lähettää kaikille yksilöidyn viestin. Viestin ei tarvitse olla pitkä, mutta siitä on hyvä tulla ilmi, että olet kirjoittanut sen juuri kyseiselle käyttäjälle. Laatu on pituutta tärkeämpää.

Seuranhaku netissä on helppoa ja luotettavilla sivustoilla myös hyvin turvallista. Kannattaa käydä vilkaisemassa seuranhaku -sivustolta parhaat deittipalvelut, ja aloittaa seuranhaku jo tänään!